Dit artikel is tijdelijk uitverkocht.

De verwachte levertijd is: 1 - 2 dagen


Taalcursus voor beginners of gevorderden

Complete cursus Engels - Eurotalk Premium

Premium Set Engels - Complete cursus Engels

5 taalcursussen Engels op 1 DVD-ROM!

De Eurotalk Premium Set Brits Engels is de ultieme cursus om het Engels goed te leren in een korte tijd. Het pakket bevat 5 volledige taalcursussen Engels voor Beginners tot Halfgevorderden uit de populaire Eurotalk serie.

U begint met deze cursus met het leren van Engelse woorden, waarna u met deze woorden meerdere zinnen gaat maken. Met de vijf taalcursussen gaat u uw spreekvaardigheid, luistervaardigheid en het lezen en schrijven van de Engelse taal verbeteren. Iedere cursus richt zich op een of meerdere onderdelen.

Deze taalcursussen set is te volgen vanuit meer dan 50 talen.  Alles op 1 DVD! De eigen taal is in te stellen in het beginmenu, waarna de cursus te volgen is vanuit de gewenste taal (ook vanuit het Nederlands).

De Premium Set Engels wordt geleverd op 1 DVD-Rom.
Inhoud pakket:

 • Talk Now Engels
  Met de Basis Cursus Engels voor beginners leert u de Engelse taal snel te spreken en te lezen. U leert de basisbeginselen van het Engels met veel gevarieerde woorden en zinnen, en uitspraakvergelijking.
   
 • Talk More Engels
  Deze cursus Engels voor Beginners+ leert u de zinsopbouw die u nodig heeft om het vertrouwen op te bouwen om te communiceren. De opname functionaliteit biedt u de mogelijkheid om uw uitspraak te vergelijken van iemand die Engels als moedertaal heeft.
   
 • World Talk Engels

  Met de cursus Engels voor Halfgevorderden bereidt u zich voor op alledaagse gesprekssituaties door middel van luisteroefeningen. Met deze cursus ontwikkelt u verder uw Engelse uitspraak, spreekvaardigheid en het begrijpen van de Engelse taal.

 • Woordentrainer Engels (Multimedia Flashcards)
  De cursus Multimedia Flashcards Engels is speciaal bedoeld voor Kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Deze taalcursus is voor kinderen leuk en innovatief en zal de aandacht van de jonge leerling lange tijd vasthouden.
   
 • Talk the Talk Engels
  Met deze cursus leert u belangrijke en nuttige woorden en zinnen van de Engelse taal, speciaal gericht op onderwerpen zoals sport, technologie, hobby's, school, sociale media, SMS computers etc.. Deze taalcursus is zeer geschikt voor jongeren onder de 20 jaar die hun basiskennis van het Engels willen uitbreiden

Waarde bij aanschaf van deze cursussen afzonderlijk:  164,75.
Nu compleet op 1 DVD-Rom: 89,95.

Zie ook:

Complete cursus Engels - Eurotalk Premium

Levertijd: 1 - 2 dagen

€ 94.95

Bestel   ►ISBN: 9781847838025
Product: Complete cursus Engels - Eurotalk Premium
Platform: PC en MAC | Cursus Engels DVD-Rom
Systeemeisen: Windows 2000/XP/Vista/7 en hoger of Mac OS X 10.3.9 en hoger
DVD-ROM Speler
QuickTime 7 of hoger
Toon specificaties » «Verberg specificaties

Prijs (incl. BTW)

€ 94.95

 

<   Terug Bestel   ►