Dit artikel is tijdelijk uitverkocht.

De verwachte levertijd is: 1 - 2 dagen


Taalcursus voor beginners of gevorderden

Complete cursus Hongaars - Eurotalk Premium

Eurotalk Premium Hongaars - Complete cursus Hongaars

5 taalcursussen Hongaars op 1 DVD-ROM!

De Eurotalk Premium Set Hongaars is de ultieme cursus om het Hongaars goed te leren in een korte tijd. Het pakket bevat 5 volledige taalcursussen Hongaars voor Beginners tot Halfgevorderden uit de populaire Eurotalk serie.

U begint met deze cursus met het leren van Hongaarse woorden, waarna u met deze woorden meerdere zinnen gaat maken. Met de vijf taalcursussen gaat u uw spreekvaardigheid, luistervaardigheid en het lezen en schrijven van de Hongaarse taal verbeteren. Iedere cursus richt zich op een of meerdere onderdelen.

Deze taalcursussen set is te volgen vanuit meer dan 50 talen.  Alles op 1 DVD! De eigen taal is in te stellen in het beginmenu, waarna de cursus te volgen is vanuit de gewenste taal (ook vanuit het Nederlands).

De Premium Set Hongaars wordt geleverd op 1 DVD-Rom.
Inhoud pakket:

 • Talk Now Hongaars
  Met de Basis Cursus Hongaars voor beginners leert u de Hongaarse taal snel te spreken en te lezen. U leert de basisbeginselen van het Hongaars met veel gevarieerde woorden en zinnen, en uitspraakvergelijking.
   
 • Talk More Hongaars
  Deze cursus Hongaars voor Beginners+ leert u de zinsopbouw die u nodig heeft om het vertrouwen op te bouwen om in het Hongaars te communiceren. De opname functionaliteit biedt u de mogelijkheid om uw uitspraak te vergelijken met iemand die Hongaars als moedertaal heeft.
   
 • World Talk Hongaars

  Met de cursus Hongaars voor Halfgevorderden bereidt u zich voor op alledaagse gesprekssituaties door middel van luisteroefeningen. Met deze cursus ontwikkelt u verder uw Hongaarse uitspraak, spreekvaardigheid en het begrijpen van de Hongaarse taal.

 • Multimedia Flashcards Hongaars (Woordentrainer)
  De cursus Multimedia Flashcards Hongaars is speciaal bedoeld voor Kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Deze taalcursus is voor kinderen leuk en innovatief en zal de aandacht van de jonge leerling lange tijd vasthouden.
   
 • Talk the Talk Hongaars
  Met deze cursus leert u belangrijke en nuttige woorden en zinnen van de Hongaarse taal, speciaal gericht op onderwerpen zoals sport, technologie, hobby's, school, sociale media, SMS computers etc.. Deze taalcursus is zeer geschikt voor jongeren onder de 20 jaar die hun basiskennis van het Hongaars willen uitbreiden

Waarde bij aanschaf van deze cursussen afzonderlijk:  164,75.
Nu compleet op 1 DVD-Rom:
€  89,95.

Zie ook:

Complete cursus Hongaars - Eurotalk Premium

Levertijd: 1 - 2 dagen

€ 94.95

Bestel   ►ISBN: 9781847838148
Product: Complete cursus Hongaars - Eurotalk Premium
Platform: PC en MAC | Hongaars leren - Taalcursus op DVD-Rom
Systeemeisen: Windows 2000/XP/Vista/7 en hoger of Mac OS X 10.3.9 en hoger
DVD-ROM Speler
QuickTime 7 of hoger
Toon specificaties » «Verberg specificaties

Prijs (incl. BTW)

€ 94.95

 

<   Terug Bestel   ►