Japans leren of vertalen?
Leerboeken en woordenboeken Japans

Cursussen Japans op CD-ROM, DVD of Audio CD - Studieboeken - Vertaalcomputers

3 artikelen voor "Leerboeken & Woordenboeken"

Japans voor Dummies op Reis (Leerboek)
Japans voor Dummies op Reis (Leerboek)

Talen & Boeken > Leerboek Japans

Ga je naar Japan, maar je spreekt de taal niet? Geen zorgen!

Met dit leerboek Japans in zakformaat begin je goed voorbereid aan je reis. Met gevarieerde woorden en zinnen in de allerlei reis-georiƫnteerde situaties kan je je en doeltreffend wegwijs maken in het land van de rijzende zon.

Japans leren voor Dummies is een praktisch leerboek voor op reis, maar ook daarbuiten. Het boek is fonetisch opgezet met aanvullende praktische informatie over de algemene gang van zaken bij winkelen en vervoer.   Meer info...

Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

€ 12.50

Bestel   ►
Wat & Hoe taalgids Japans
Wat & Hoe taalgids Japans

Reizen & Talen > Boek - Taalgids Japans

Compacte en handige taalgids voor vakantie en op reis naar Japan. Met woordenboek, handige zinnen om te gebruiken bij ontmoetingen en calamiteiten etc.

Deze taalgids in zakformaat biedt uitkomst in vele situaties. Met de gids in de hand zul je er zeker in slagen om duidelijk te maken wat je bedoelt. De taalgids bevat ook aanwijzingen voor de Japanse uitspraak en een handige woordenlijst. Bovendien kan je deze gids ook gebruiken als een eerste hulpmiddel bij het leren van de Japanse taal.  Meer info...

Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

€ 8.45

Bestel   ►
Japans Spreken en Begrijpen - Taalgids Japans
Japans Spreken en Begrijpen - Taalgids Japans

ZZ-Taal6

Leer Japans te spreken en begrijpen.
Aan de hand van diverse thema's wordt je wegwijs gemaakt in de taal voor bijv. vakantie en het doen van zaken. De opgenomen zinnen maken mogelijk om je verstaanbaar te maken in de Japanse taal. De uitspraak is fonetisch weergegeven. Met Nederlands-Japanse woordenlijst, uitgebreide menugids, achtergrondinformatie over verkeer, reizen, medische verzorging, noodgevallen, telefoon etc..
De taalgids Japans: De praktische reisgezel!  Meer info...

Momenteel niet leverbaar

€ 8.45

Bestel   ►