Jack 6 - Bridgeprogramma op CD-Rom
Bridgespellen voor de PC

Jack 3 Bridgspel - Jack 3 Bridgeprogramma
Omschrijving:
bridgespellen bridgeprogramma bridgetraining
Het bridgeprogramma "Jack" is ontwikkeld door bridgers voor bridgers.

De mogelijkheden van Jack Bridge overtreffen die van alle overige bridgeprogramma's. Naast de uitzonderlijke bied- en speelsterkte van Jack is er zeer veel aandacht besteed aan de gebruikersvriendelijkheid.

Jack 6 is volledig Nederlandstalig en heeft een fraaie, gebruiksvriendelijke, interface. De rustige, ergonomische vormgeving draagt bij aan een ontspannen gebruik. Bent u niet helemaal tevreden met het standaarduiterlijk van Jack, dan zijn er zeer veel mogelijkheden om het uiterlijk naar u eigen smaak in te stellen.
Vrijwel alles is instelbaar: de kleuren, de achterkant van de kaarten en de vorm van de speeltafel zijn er maar een paar. U heeft de keuze uit Nederlandse, Engelse (oftewel internationale), Duitse of Franse speelkaarten. Deze kaartensets zijn allemaal gebaseerd op de speelkaarten van Carta Mundi.
En vind u de ronde hoekjes aan de speelkaarten eigenlijk niet mooi, dan maakt Jack deze gewoon recht. Heeft u liever geen plaatjes maar grote cijfers en letters op de speelkaarten, dan heeft Jack ook daar een aparte kaartenset voor.

Gebruiksvriendelijkheid:

De volledig grafische gebruikers interface is ontwikkeld door bridgers voor bridgers. Bij Jack zit een handleiding voor als u de belangrijkste mogelijkheden op uw gemak wilt doorlezen. Daarnaast zit in het programma zelf een uitgebreide helpfunctie met zeer veel voorbeelden. De tip van de dag helpt u om de mogelijkheden van Jack sneller onder de knie te krijgen.
U heeft de keuze om het gesproken bieden en spelen in te schakelen, in dat geval hoort u de stem van Berry Westra.
Het programma is bijzonder vriendelijk. U kunt met alle kaarten open spelen, kaarten terugnemen en een spel ten alle tijde opnieuw beginnen. Om het speelgenot te vergroten kunt u van alles instellen. Met Jack kunt u claimen, en zelfs de vriendelijkheid waarmee de computer vervolgens uw claims moet inwilligen is instelbaar. Na afloop van een spel kunt u het direct door Jack laten spelen en uw resultaat vergelijken met dat van Jack. Hoe Jack het spel biedt en speelt kunt u opslaan en later nog eens nakijken. Uw eigen aantekeningen bij een spel kunt u gewoon in Jack maken en opslaan.

Bieden en spelen:

Jack bevat de sterk verbeterde bied- en speelmodule, waarmee in Verona 2006 op overtuigende wijze het Wereldkampioenschap Computerbridge is gewonnen. Voor het spelen zijn meer dan 30 speelniveaus aanwezig met extra opties om de bied- en speelstijl te veranderen. De uitkomst- en signaleermethode zijn zeer volledig en in te stellen naar persoonlijke voorkeur.
Zowel tijdens het bieden als tijdens het spelen kunt u Jack om een hint vragen.
Vanaf versie 3 heeft Jack een nieuwe methode voor het spelen van willekeurige spellen: de compensatie telling (in Nederland ook wel bekend onder de naam Thuisbridge). De sterkere partij krijgt strafpunten. De strafpuntentabel is instelbaar.
U kunt Jack gebruiken voor het analyseren van bied- en spelsituaties. Jack laat zien waarover hij nadenkt.

Extra registratiegeschenk: Bij uw aankoop ontvangt u een gratis extra toernooi, speciaal door Berry Westra van commentaar voorzien (viertallenwedstrijd van 88 spellen) waarin u een team vormt met het paar Leufkens - Westra.

Meer extra's:

  • Jack bevat 's werelds snelste double dummy probleem oplosser. Op elk moment kunt u opvragen of een spel nog wel te maken is met open kaarten.
  • Jack is meertalig, u kunt omschakelen op Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools of Italiaans. Jack biedt u tevens de bijbehorende speelkaarten.
  • Speel bridge over een lokaal netwerk of over het internet.
  • Ondersteuning van verschillende puntentellingen: robber, paren, viertallen, cross-imps, compensatie en anderen.
  • Afdrukmogelijkheden. Spellen kunnen afgedrukt worden naar zowel de printer als naar HTML bestanden.
  • Zoek naar nieuwe bestanden. Voor het aanbrengen van updates hoeft u niet meer te downloaden en op te starten. Door middel van een menukeuze laat u Jack controleren of er iets nieuws is (update, toernooien, onderwerpen voor lering en vermaak) en als dat zo is kunt u ze direct installeren en gebruiken.

Zie ook:

 


€ 84,95

Bestel   ►


Systeemeisen
:

Pentium of AMD 400Mhz
256MB RAM
80MB Harddiskspace
Windows 98/XP/Vista
Windows 7, 8 en hoger


 

Publisher:
Bridgesoft

 


lin

 

Prijsinformatie

Euro 84,95

Vandaag voor 14.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd !
Ook af te halen bij ons vestigingsadres.

 

<  Terug Bestel   ►