Eindeloos Bridge 9.5 - Nieuwe editie
Bridgeprogramma op DVD-Rom

Bridgeprogramma - Bridgespellen Eindeloos Bridge
Omschrijving:

Eindeloos Bridge - Het complete bridgeprogramma waarmee je onbeperkt spellen kunt bieden en spelen.

Je biedt en speelt zelf en het programma neemt de rol van de overige spelers over. Je kunt ook kaarten invoeren, spellen archiveren en afdrukken, spellen schudden onder voorwaarden, tips van de computer vragen, een wedstrijd tegen de computer spelen en meer.

Nieuw in Eindeloos Brige 9 van Bridgesoft is de mogelijkheid om in een vereniging te spelen. De EB9 Bridgeclub, waarin u "echte" tegenstanders treft met hun eigen bied- en speelsysteem. De club heeft een A-, B- en C-lijn. Je begint in de B-lijn en na elf ronden kan je promoveren naar de A of degraderen naar de C!

Je bepaalt hoeveel spellen je per competitie speelt, want het aantal spellen per ronde kan ingesteld worden. Eindeloos Bridge zorgt voor de andere paren en de uitslagen.

Zo is Eindeloos Bridge altijd spannend!

Verder is het speelprogramma van Eindeloos Bridge 9 sterk verbeterd. Bovendien kan je met Eindeloos Bridge nu aan en af signaleren en kan je eventueel met distributiesignalen spelen.

Er is in Eindeloos Bridge 9 een nieuwe set kaarten opgenomen met extra duidelijke cijfers en symbolen. Deze kaarten bevatten alleen cijfers en kaartsymbolen en worden groter (of kleiner) als je het scherm van Eindeloos Bridge groter (of kleiner) maakt.

In Eindeloos Bridge 9 zijn ook biedwedstrijden opgenomen. Je kunt deze biedwedstrijden samen met je partner of alleen doen. Na afloop van het bieden krijg je deskundig commentaar over hoe het bieden had moeten verlopen. Het biedverloop wordt ook in het commentaar opgenomen zodat je kunt kijken waar het eventueel fout ging. Voorts krijg je een waardering voor het bereikte contract. Er zijn biedwedstrijden beschikbaar op diverse niveau's. Voor beginnende spelers tot gevorderen. Elk kwartaal worden voor EB9 bezitters via deze website gratis nieuwe biedwedstrijden beschikbaar gesteld.

Je kunt ook gewoon een wedstrijd spelen met Eindeloos Bridge 9.
Je hebt de keus uit Parentelling, Butler, Board-a-Match of Viertallen. In een Parenwedstrijd speel je een spel en daarna speelt de computer het spel een aantal keren met verschillende instellingen in spelen en bieden. Zo ontstaat een frequentiestaat waarin ook het behaalde resultaat wordt opgenomen. In een viertallen of Board-a-Match speelt je team een wedstijd tegen een Eindeloos Bridge team.
Na elk spel volgt de uitslag en de nieuwe stand. Zo kan speelsterkte gemeten worden met die van Eindeloos Bridge.

Verder kan er gekozen worden uit vijf verschillende biedsystemen met alle standaard conventies, en zijn er veel conventies apart in te instellen. Zoals onder andere Muiderberg, multi, 4e kleur, Walsh, Checkback Stayman, Inverted Minors, Support doublet/redoublet en Truscott.

Wil je graag weten of je bod goed of fout is? Dat kan ook met EB9. Daarin is namelijk de Biedtrainer ingebouwd, die op verzoek aangeeft waarom een bod verkeerd is. 'De Biedtrainer' geeft ook hints en een beargumenteerd advies over het goede bod.

Als je een thuisnetwerk hebt dan kan je met Eindeloos Bridge 9 op verschillende computers spelen. Je kunt dan bijvoorbeeld met een partner tegen Eindeloos Bridge spelen. Ook een biedwedstrijd kan via het netwerk thuis worden geboden.


Ook verkrijgbaar:

 
Aktieprijs: € 66,95

Bestel   ►


 

Systeemeisen:
Windows 98, XP, Vista
Windows 7, 8 en 10
Pentium PC
64MB RAM

Publisher:

Bridgesoft


 


Aktieprijs:

Van 74,95 voor 66,95

Vandaag voor 21.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd !
Ook af te halen bij ons vestigingsadres.

 

<  Terug Bestel   ►