Fritz Chess 13
Schaakspel / Schaakprogramma (DVD-ROM)

Schaakspel Fritz Chess 10 Schaken
Omschrijving:

Fritz Chess 13, het wereldberoemde schaakspel voor de PC, heeft nu nog meer opties dan ooit tevoren.

Fritz Chess fascineert de schaakwereld al jaren.
Wie kent niet de partijen die dit schaakprogramma
in New York speelde tegen toenmalig wereldkampioen Kasparov.
In de Bundeskunsthalle te Bonn versloeg Fritz met 4 tegen 2 wereldkampioen Kramnik.
Miljoenen schaakfans volgden de strijd tussen mens en machine en genoten van de absolute wereldklasse van Fritz, het beroemdste schaakprogramma ter wereld.

Fritz Chess past zich automatisch aan iedere speelsterkte aan, helpt tijdens de partij met het verklaren van zetten en bordstellingen, coacht, wijst gevaren aan en geeft de openingsmogelijkheden weer.
Voor clubspelers is FRITZ al geruime tijd de onontbeerlijke partner: automatische analyse van de partij, vele trainingsmodules, handicapfuncties, een database met meer dan één miljoen partijen en ontelbare professionele functies die ook Garry Kasparov al jaren gebruikt : „Ik analyseer regelmatig met FRITZ”.

Heeft u al eens met een echte Grootmeester getraind? Vladimir Kramnik, Alexei Shirov en zelfs Gary Gary Kasparov wijzen u in de indrukwekkende video-grootmeesterpartijen op gemene valletjes in de opening.

Als u nog helemaal niet kunt schaken, is Fritz Chess ook zeer geschikt. Het programma leert u met de video beginnerscursus (IM Merjin van Delft) de spelregels en speelt u na een uurtje uw eerste schaakpartij op het prachtige fotorealistische 3D schaakbord.

Met FRITZ Chess kunt u een jaar lang
op de drukst bezochtste schaakserver ter wereld spelen. Dagelijks ontmoet u op playchess.com vele duizenden schaakspelers uit de hele wereld en er is altijd wel wat gaande: Toernooien, openbare partijen, offi ciële kampioenschappen, grootmeestertraining, Live uitzendingen en ook: ChessBase TV met
internationale topspelers.

FRITZ Chess is nu nog sneller. De compleet herontworpen ergonomische interface verschaft u onmiddellijke toegang tot alle meest belangrijke functies. Dit betekent meer gemak en duidelijkere besturingen. Spelen met Fritz was nog niet eerder zo gemakkelijk en efficiënt.

FRITZ 13: DIT IS NIEUW:*

• Compleet herontworpen ergonomische interface
• Twaalf maanden premium lidmaatschap op Playchess.com
• Nieuwe Fritz engine: nu nog sterker!
• Twaalf uur schaakles video met internationale trainers en internationale schaakspelers

Let's Check nieuwe functie
Met Let's check",- een nieuwe functie in Fritz 13 ontkentend Fritz een revolutie in de schaakwereld. Met behulp van deze nieuwe functie bouwen alle Fritz 13-gebruikers, over de hele wereld, aan een gigantische schaakdatabase.
Dit geldt voor elke stelling die u met Fritz bekijkt. Fritz 13 stuurt automatisch alle berekeningen naar de "Let's check"-Server. Het grote voordeel: Na enige tijd wordt bijna elke stelling die u wilt bekijken, direct gevonden met één of meerdere waardevolle analyses door een sterke engine. En dit zonder dat u dan zelf uw engine hier aan hoeft te laten rekenen.

Natuurlijk biedt Fritz verder ook alles wat een schaakspeler nodig heeft:

Zie ook:

 



€ 44,95

Bestel   ►


 

Systeemeisen:
Pentium III 1 GHz,
Windows Vista, of XP (Service Pack 3),
512 MB RAM
DVD-ROM speler



 

Publisher:
ChessBase

 


 


Aktieprijs:

Van 49,95 voor Euro 44.95

Vandaag besteld, morgen thuisbezorgd!
Ook af te halen bij ons vestigingsadres.

 

<  Terug Bestel   ►